• ma-za 9:00-17:00
  • Johan van Hasseltweg 54 1022 WV, Amsterdam
  • 088 880 60 88

WAAROM IS MIJN AUTO WEL BESCHIKBAAR VIA INTERNET, MAAR NIET ALS IK MET EEN VESTIGING BEL?

Onze website geeft ons wagenpark weer.

Wij hebben echter voldoende voorraad om je van dienst te kunnen zijn. Wanneer je ruim van te voren reserveert kunnen wij je een geschikte auto leveren. Wil je een specifiek type? Neem dan met ons contact op.

ZIJN ALLE HUURAUTO’S DIRECT BESCHIKBAAR?

Om er zeker van te zijn dat de door jouw gewenste huurauto beschikbaar is. Is het raadzaam om zo vroeg mogelijk voor de geplande vertrekdatum te reserveren. Onze vestigingen kunnen je exact vertellen welke auto’s er beschikbaar zijn in de gewenste huurperiode.

Als je via de website reserveert dan is je reservering pas officieel nadat een medewerker van MYSKS AUTOVERHUUR deze verwerkt heeft. Je krijgt hierna een reserveringsbevestiging met reserveringsnummer.

WAT IS MIJN EIGEN RISICO?

Je eigen risico verschilt per auto.

Voor personenauto’s geldt een eigen risico van € 300,- tot € 800,-
De eigen risico voor bestelbussen, bakwagens, koelwagens, vrachtwagens en trailers varieert van €250,- tot € 750,-.

Bovenhoofdse schade (schade die hoog op de laadruimte of cabine is veroorzaakt, boven 1.90 meter) bedraagt voor een consument € 1500,- en voor een bedrijf €5000,-  zie BOVAG huurvoorwaarden,

Deze tarieven zijn op basis van daghuur. Voor informatie en de voorwaarden kan  je contact opnemen met één van onze vestigingen.

IS MIJN HUURAUTO VERZEKERD?

Ja, de huurauto is verzekerd met een standaard eigen risico die per voertuig verschilt. Deze is te verlagen door het betalen van extra premie.

WELKE DOCUMENTEN MOET IK HEBBEN BIJ HET OPHALEN EEN HUURAUTO?

Bij het afhalen van een auto of busje moet je verschillende documenten meenemen. Deze dienen allen op naam te staan van de hoofdbestuurder.  MYSKS AUTOVERHUUR behoudt zich het recht voor om vooraf de gegevens te controleren:

Huurders met een woonadres in Nederland
Een legitimatie waarop woonadres zichtbaar is. Dit kan in de vorm van een bank- of giroafschrift, loonstrook, uittreksel bevolkingsregister, afschrift van telefoonabonnement vaste telefonie of afschrift van een telefoonabonnement. Dit document mag niet ouder zijn dan 30 dagen.

Bedrijven
Bedrijven dienen een uittreksel van de Kamer van Koophandel mee te nemen.

Huurders met een woonadres in het buitenland

Geldig rijbewijs en Passpoort of ID kaart.
Een geldig internationaal rijbewijs, indien het originele rijbewijs in een niet-Westers schrift is geschreven.

Er is geen geselecteerde autoklasse in huidige kantoor. Kies een andere Klasse!